IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика във ваната: Бруклин Бекъм и Никола Пелц без дрехи

30 октомври 2020 16 30

Двамата празнуват годишнина

Снимки колаж: BGNES

Нови снимки, при това без дрехи, пуснаха Бруклин Бекъм и годеницата му Никола Пелц. Двамата позират във ваната, заобиколени от пяна, по случай годишнината от началото на тяхната връзка. 

“Честита първа годишнина, бейби. Аз съм най-щастливият човек, който те има до себе си“, написа най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм, който целува любимата си първо по устните, после по челото. 

На кадрите Никола има червило на едната буза, най-вероятно размазано от страстните целувки на Бруклин. 

„Нямам търпение да остарея с теб и да създам семейство с теб. Обичам те толкова много“, пише още бъдещият младоженец. 

„Аз те обичам още повече, Бруклин“, отговори му сладко неговата приятелка. 

От своя страна Пелц също сподели горещите кадри от тяхната баня и също обясни, че е много щастлива. По думите ѝ, Бруклин бекъм има голямо сърце и тя е късметлийка, че го е срещнала. 

„Обещавам винаги да се грижа за теб. Обичам те повече с всеки изминал ден“, завършва посланието ѝ. 

Бруклин Бекъм и младата актриса се сгодиха в средата на юли месец, но заради пандемията, двамата все още не са насрочили дата за сватбата. Британските медии обаче пишат, че тя се очаква да бъде доста пищна, като на нея ще свири самият Елтън Джон, който е много близък приятел на семейството. 

Предполага се, че Виктория Бекъм, която харесва доста своята снаха, вече е готова със скицата на сватбената рокля, за която Никола мечтае. Друг е въпросът дали тя ще бъде ушита в нейното ателие или нечие друго. 

Според източници на The Sun, семейство Бекъм смята да пръсне близо 350 000 британски лири, за да наеме голяма ферма в  Оксфордшир, където да организира празненството след бракосъчетанието. Там ще могат да отседнат всички гости, за да се чувстват възможно най-комфортно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ROMEO (@romeobeckham) на

След Бруклин, друг от синовете на Дейвид и Виктория е обект на голям интерес от страна на папараците във Великобритания. 17-годишният Ромео Бекъм също е обвързан от около година – с модела Миа Регън. Двамата рядко се появяват заедно на публични места, но за сметка на това качват много техни общи снимки в социалните мрежи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари