IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл ли са пречката принц Уилям и принц Хари да се сдобрят?

11 ноември 2020 10 50

Нови подробности за враждата между братята

Снимка: БГНЕС

Отношенията между принц Уилям и принц Хари след Мегзит продължават да бъдат много дискутирани от кралските експерти. Ако за едни раздорът между двамата е само медийна шумотевица, за други, които следят наследниците на Елизабет II, ситуацията между братята е тревожна.

Една от тях, Ингрид Сюърд, стигна до разочароващо заключение: херцозите ще могат да сключат мир само ако един елемент бъде премахнат от заплетения им квадрат – или Кейт Мидълтън, или Меган Маркъл.

„Силно се съмнявам, че те ще могат да общуват по същия начин, както преди. Мисля, че тази връзка е разрушена – каза Ингрид в подкаста Pod Save The Queen. – Ако нещо се случи с Катрин или Меган, момчетата ще се съберат отново. Но докато дамите и семействата им са с тях... Ако се беше случила ужасна трагедия, те щяха да се сближат, но в противен случай не мисля, че отношенията могат да се подобрят. Но това е субективна гледна точка, може да греша.“

По-рано Сюърд говори за това как Мегзит е повлияло на отношението на принц Филип към Хари и Меган. „Съпругът на Елизабет II не очакваше такова предателство от нейния внук, защото самият той пожертва много, включително военната си кариера, за да подкрепя кралицата през целия си живот.“, коментира тя.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари