IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс към Брайън Остин Грийн: Не използвай децата ни за слава

2 ноември 2020 17 50

Актрисата нападна бившия си съпруг в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Отношенията между Меган Фокс и Брайън Остин Грийн явно не са никак приятелски. Двамата се разделиха преди няколко месеца, обещавайки че ще запазят добрия тон, но усилията им не се увенчаха с успех. Само преди дни Фокс нападна бившия си съпруг в социалните мрежи, обвинявайки го, че използва общите им деца за набиране на популярност.

Поводът за яростта на актрисата стана снимка по случай Хелоуин, на която на преден план е Брайън, но отзад се вижда и най-малкият син на двойката – Джърни. Публикацията изглеждаше съвсем безобидна, показвайки как двамата мъже носят костюми в дома им в Бевърли Хилс. За Меган обаче снимката не е публикувана с добри намерения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alla | Team90210 (@bh9021gl0w) on

„Защо Джърни трябваше да е на снимката? Не е толкова трудно да го изрежеш. Или пък да избереш снимка, на която си сам“, пише Фокс в профила на Брайън. Тя добавя, че също е празнувала Хелоуин с децата, но не е публикувала снимки от празника. „Знам, че обичаш децата си. Но не мога да разбера защо ги използваш за популярност в Instagram“, продължава звездата.

Според Фокс, Остин Грийн публикува снимки с децата си, за да накара феновете да повярват, че тя е майката, която ги е изоставила заради новата си връзка. Актрисата пише, че бившият ѝ съпруг иска да се покаже като загрижения баща, който отдава цялото си време на момчетата. Меган добави, че интернет не трябва да е мерило за това кой колко обича децата си и не смята, че е добре да се публикуват толкова много снимки на децата.

Въпреки че Остин Грийн не отговори на нападките, той изтри първоначалната снимка и публикува нова, на която вече Джърни е изрязан. Феновете веднага защитиха актьора и заявиха в коментарите, че не той трябва да се съобразява с Меган, тъй като момчетата са и негови. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

През май стана ясно, че Меган и Брайън са се разделили още през 2019 година. Двамата бяха заедно 9 години и имат общо трима сина – Джърни, Бодхи и Ноа. Малко след като стана ясно, че звездите искат да се разведат, Фокс започна връзка с рапъра Machine Gun Kelly. Няколко седмици по-късно актрисата публикува снимка с новата си любов, пишейки „Болезнено красиво момче... моето сърце е твое“. 

Остин Грийн побърза да отговори на снимката, публикувайки такава на трите момчета, както и на 18-годишния си син от предишна връзка. „Болезнено красиви момчета... моето сърце е ваше“, написа тогава актьорът. През лятото Брайън даде интервю, в което заяви, че все още не изключва възможността семейството отново да се събере. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари