IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родните знаменитости, които се обличат в унисон с децата си

25 декември 2020 18 00

Вижте кои български звезди следват тази модна тенденция

Istock

Много от световните знаменитости обичат да се обличат в еднакви или в синхронизиращи ги дрехи със своите деца. Те се появяват с еднакви бански костюми, рокли, суитшърти... Майките най-често обличат своите малки момиченца като своя миниатюра, а често и татковците се появяват в унисон с дрехите на синовете си, така че те да приличат на техни умалени копия.

Тази тенденция стана толкова популярна, че напоследък все повече български звезди я следват. Все повече модни брандове пускат еднакви дрехи за майки, бащи и децата им.

С удоволствие ще ви представим някои от родните знаменитости, които се съобразяват с този очарователен начин на обличане.  

Деси Цонева наскоро сподели кадър в своя профил в Instagram, на който показа, че обича да синхронизира аутфита си с този на дъщеря си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva) on

Николета Лозанова отдавна облича дъщеря си Никол Божинова в дрехи, които са в синхрон, или в пълен унисон с нейното собствено облекло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on

Половинката на Криско – Цвети също облече малката Амая със зелена рокля – умалено копие на нейната. Малката принцеса навърши една годинка в края на септември.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on

Теди Велинова редовно споделя снимки с очарователните си наследници. От кадрите в социалните медии се вижда, че и тя обича да превръща София и Филип в свои умалени копия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Welcome To My World (@tedyvelinova) on

И Преслава също избра за дъщеря си Паола оригинална рокля с принтове като нейната собствена. Това стана на 2-рия рожден ден на малката чаровница, който беше в средата на септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари