IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Година заедно: Никол Шерцингер и Том Евънс по-влюбени от всякога

9 ноември 2020 12 30

Двойката с горещи кадри от своя празничен уикенд

БГНЕС

„Как лети времето?“. Никол Шерцингер, която излизаше с Григор Димитров, дори дойде в България, за да се запознае с роднините му, но той отдавна е минало за нея. Тя отдавна го замени с друг и по всичко личи, че връзката им е сериозна, защото този уикенд те отпразнуваха една година откакто са заедно.

Известната изпълнителка от групата „Pussycat Dolls“ и 35-годишният ръгбист, който има музикални заложби, се запознаха на сцената на „X Factor Celebrity“. В началото тя бе доста критична към него, като след няколко предавания стана ясно, че между тях са пламнали искри. Година по-късно, те още „горят“ помежду им, защото двамата живеят заедно и са по-влюбени от всякога. Дори се говори, че имат планове за дете.

„Честита годишнина, любов моя. Кой можеше да знае, че целият ми свят ще се промени преди година. Ти си моята чута молитва. Обичам те толкова много“, написа Шерцингер в Instagram и сподели тяхна обща снимка.

Известната двойка си подари романтичен уикенд край морето, за да отпразнува щастливия повод.

„За една година, която бе изпълнена с толкова много несигурност, ти беше моята пътеводна светлина. Честита годишнина, моя любов“, коментира от своя страна Том Евънс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Thom Evans (@te11) на

По-късно певицата качи горещи кадри на двамата по бански. На част от тях те се гледат и целуват страстно, като Шерцингер се пошегува, че всичко започва и свършва с една подобна целувка.

През последните няколко месеца 42-годишната изпълнителка и 35-годишният ръгбист не спират да радват своите фенове с любопитни видеа. Двамата се забавляват на плажа, спортуват и танцуват заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари