IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойно щастие: Ася Капчикова показа близнаците

9 ноември 2020 14 40

Плеймейтката разкри, че има две момчета

Pixabay

„Братската любов е най-силна, най-много обичаме да си играем заедно!“. Това написа Ася Капчикова в Instagram. Плеймейтката показа колко пораснали са близнаците ѝ, споделяйки кадър с децата и тяхната пъстра активна гимнастика.

С поста си младата майка разкри, че има две момченца.

Доскоро Капчикова криеше пола на бебетата, които кръсти с нестандартните имена Ивиан и Ианик. Заради първото, мнозина смятаха, че тя е родила момиченце и момченце.

В края на септември близнаците на Ася станаха на 3 месеца, а тяхната майка не пропусна да отбележи колко се радва, че ги има и изтъкна, че прекараното време с тях е най-щастливото в живота ѝ.

Откакто роди, Капчикова често споделя снимки с количката и това как се справя с майчинството.

„Голямо шоу ще е като пораснат. Живи и здрави“, „Какво щастие!“, „Нека бъдат благословени“, пишат приятели на плеймейтката под снимките ѝ с момченцата.

Плеймейтката е твърдо решена да върне формата си от преди раждането, като тренира усилено във фитнеса. За това обаче ѝ трябват помощници, които да гледат близнаците, докато тя отсъства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари