IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата фотосесия на Майли Сайръс – в ковчег

11 ноември 2020 17 40

Звездата се снима полугола пред Виджат Мохиндра

БГНЕС

От Майли Сайръс може да се очаква всичко. Подобно на Лейди Гага, тя обича да провокира с разкрепостеното си поведение в клиповете и по-нестандартен стил на обличане. След като неведнъж се е снимала полугола, сега звездата реши да го направи отново, но този път избра нетипично за фотосесията място.

27-годишната певица позира в ковчег с жълт сатен. Тя е прикрила гърдите си със скръстени ръце, докато интимните ѝ части са покрити с букет цветя.

На кадъра няма и следа от рошавия мулет на изпълнителката, която е сложила руса перука, оформена на две извити опашки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vijat M (@vijatm) на

Снимката на Майли в ковчег е дело на фотографа Виджат Мохиндра. Тя ще бъде включена в неговата първа книга, продажбите от която ще отидат за фондацията на певицата „Happy Hippie“. Тя подпомага бездомни ЛГБТ младежи.

Сайръс е сменила още една визия за фотосесията с благотворителна цел. За нея тя е изцяло в червено – носеща костюм на дяволче от латекс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vijat M (@vijatm) на

Освен провокативните кадри на Майли Сайръс, която само в ковчег не бяхме виждали, в книгата са включени и снимки на знаменитости като Парис Хилтън, Гуен Стефани, Ники Минаж и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари