IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Шварценегер на първа публична разходка с бебето

12 ноември 2020 17 50

Поздрави Джо Байдън за това, че ще спаси бездомно куче

БГНЕС

Катрин Шварценегер и Крис Прат станаха родители в началото на август, но тогава не показваха публично своята дъщеричка.

Едва в началото на ноември, писателката и дъщеря на известния актьор Арнолд Шварценегер, бе уловена от папараците в Лос Анджелис. Тя е извела на разходка малката Лила Мария, като компания ѝ прави нейната майка Мария Шрайвър.

Макар и с черни спортни дрехи, Катрин изглежда доста добре няколко месеца след раждането. Тя носи клин и късо бюстие, а отгоре е сложила суитшърт.

30-годишната майка, която доскоро избягваше да се появява публично с количката, носи предпазна маска на лицето, както и черни очила.

Няколко дни по-късно Катрин и съпругът ѝ бяха засечени с бебето в парк в Лос Анджелис. Подобно на други известни родители, те са покрили количката с одеяло, за да не може да заснемат дъщеря им.

Шварценегер и Прат не споделят много лични снимки в своите профили в социалните мрежи. След като се роди дъщеричката им, те показаха само нейната ръчичка и съобщиха, че вече са трима.

Наскоро Катрин сподели в Instagram, че се радва на победата на Джо Байдън. Тя бе част от известните личности, които агитираха американците да гласуват. Като любител на животните, тя отбеляза, че той ще влезе в Белия дом с бездомно куче. По думите ѝ, тя е много развълнувана, че новият президент ще направи такъв мил жест.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари