IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър разкри рождената дата на дъщеря си

16 ноември 2020 17 40

Актрисата се сдоби със специално колие

Снимка: БГНЕС

Софи Търнър и Джо Джонас са едно от най-известните звездни семейства, но в същото време са от онези двойки, които не обичат често да попадат в центъра на вниманието. Двамата се женят на два пъти, като първият се случва във Вегас, а вторият в Париж, където и беше по-голямата церемония. И на двете събития обаче папараци не бяха допуснати, а сватбените снимки все още не са се появили официално в нито едно списание.

За да спазят традицията си на потайност, Джо и Софи дълго време криеха факта, че ще стават родители. Макар да бяха засичани многократно на разходки, където наедрялото коремче на Търнър си личеше, двамата останаха без коментар по въпроса. Все пак раждането беше факт през лятото, когато стана ясно, че звездите са станали родители на момиченцето Уила.

Освен че разкриха името на дъщеря си, Джо и Софи рядко говорят за нея. Сега обаче феновете като че ли научиха рождената дата на момичето. Търнър публикува снимка в социалните мрежи, на която се похвали с ново златно колие. Верижката обаче никак не е обикновена, като съдържа три важни цифри. На малка златна плочка е изписано „22.07.20“, което беше прието за потвърждение на рождената дата на Уила.

Тъй като раждането беше обявено в средата на лятото, датата като че ли напълно се вписва в уравнението. Ако всичко е вярно, означава, че Уила ще стане на цели четири месеца следващата седмица. Според Entertainment Tonight, Джо и Софи са споделили рождената дата само с най-близките си хора.

„Двойката се наслаждава на този специален момент и споделят новини само с близки и приятели“, казва източник. Той добавя, че актрисата и изпълнителят доста внимават за това кой посещава бебето им, тъй като се притесняват от продължаващата пандемия от коронавирус. Този, който със сигурност вече е видял бебето, е Ник Джонас. Той призна това през октомври, когато заяви, че племенницата му е прекрасна.

И въпреки потайния си живот, Джо и Софи бяха засечени на разходка с бебето Уила преди няколко дни. Тогава актрисата беше облечена с прекрасен черен тоалет, състоящ се от дънки, блуза и блейзър. Аксесоарите ѝ бяха в същия цвят, като на лицето ѝ стоеше маска с надпис „Гласувай“. Съпругът на актрисата заложи на малко по-спортен стил, като избра комбинация от дънки, бяла блуза и бяло дънково яке с рисунки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари