IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на принц Хари и Меган Маркъл комуникира с прабаба си Елизабет II онлайн

23 ноември 2020 15 00

Кралицата не е виждала Арчи повече от година

Снимка: БГНЕС

Въпреки факта, че херцогът и херцогинята на Съсекс не искат да се върнат в Лондон на фона на пандемията и разногласията с кралското семейство, те редовно се обаждат на Елизабет II, за да може кралицата да види едногодишния си правнук Арчи. Хлапето напусна Обединеното кралство преди година и сега живее с родителите си в Монтесито, Калифорния.

Кралският биограф Шон Смит каза пред пресата, че точно тази седмица Меган Маркъл и принц Хари са разговаряли с кралицата в Zoom, показвайки колко е пораснал Арчи.

Но нищо не се знае за помирението на двойката с херцозите на Кеймбридж. „Не знам дали поддържат връзка с Уилям и Кейт. Но бих бил много изненадан, ако това е така“, отбеляза експертът.

Смит добави, че Меган е абсолютно щастлива, че се е върнала в САЩ, защото се е чувствала „самотна“ и „изолирана“ във Великобритания и не е намерила много приятели. „Когато се върна в Щатите, първото нещо, което каза, беше:„ Хубаво е да си отново у дома“. Мисля, че това казва много“, обясни още Шон.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари