IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито бебе: Бориса Тютюнджиева стана майка

23 ноември 2020 17 50

Моделът показа бебето в Instagram

Pixabay

Бориса Тютюнджиева стана майка. Според близки до семейството ѝ, тя си има момиченце.

„Всичко“, написа моделът в своя Instagram, с което обяви официално, че си има бебе. Тя обаче не уточнява подробности кога точно е родила и какъв е полът на детето ѝ.

Последователите на младата майка побързаха да я поздравят за хубавия повод и да се порадват на малкото краче, което виждат на снимката ѝ.

Откакто забременя, красавицата споделяше много малко снимки с коремчето си в социалните мрежи. На една от тях тя пита феновете си дали носи момче или момиче, но така и не разкрива верния отговор под публикацията.

„Каквото и да е!!! Да сте живи и здрави Вие, бебенцето, цялото Ви семейство. Най-важното!!! Всичко друго се оправя!!!“, пише приятелка на Тютюнджиева, която все още носи моминската си фамилия.

Бориса Тютюнджиева все още крие кой е бащата на детето ѝ, за когото се говори, че е млад бизнесмен. Двамата се сгодиха през декември 2018 г. във Флоренция. По-късно се венчаха в тесен кръг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари