IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелката на Меган Маркъл изпаднала в тежка депресия след расисткия скандал

24 ноември 2020 10 40

Семейството на Джесика Мълроуни се страхувало от трагичен край

Снимка: БГНЕС

През юни близка приятелка на херцогинята на Съсекс се оказа в центъра на скандал след заплахи срещу афро-американския блогър Саша Ексетър. Заради обвинения в расизъм канадската дизайнерка Джесика Мълроуни загуби телевизионните си проекти и приятелството си с Меган Маркъл.

Според слуховете херцогинята на Съсекс отдавна търсила оправдание, за да спре да общува с Мълроуни. Приятели на Джесика Мълрони казаха, че сложната ситуация едва не я сломила.  

„Джесика винаги е била откровена за борбата със стреса“, казва източник на Page Six. Но тревожността, която ѝ се стовари, се превърна в тежка депресия и Джесика мислила за самоубийство., разказал още източникът. „Джес не можеше да каже нищо, без да заплаче. Тя не искаше да говори с никого. Едва успяваше да отговори на някое текстово съобщение.“, отбелязва още източникът пред изданието.

След скандала Бен Мълрони, съпругът на Джесика, от солидарност подаде оставка като водещ на канадското телевизионно предаване ETalk и изрази надеждата, че ще бъде заменен от мъж, който първоначално няма да има „бели“ привилегии.


В разговор с приятел той призна, че всеки път, когато се е събуждал и не е намирал жена си наблизо, е мислил за най-лошото.

Сега, според нейни близки приятели, Джесика започва да се възстановява и постепенно спира да приема лекарства. Мълроуни е решила да се фокусира върху благотворителна дейност.

Наскоро дизайнерката коментира за първи път срива след приключилото приятелство с Маркъл: „Ще го кажа веднъж. С Меган сме семейство. Тя е най-скъпият ми приятел и ще разбере как се справям всеки ден.“

Джесика бе дългогодишна приятелка на Меган Маркъл и неин личен стилист. Двете прекратиха отношения след като канадката предизвика скандал, заплашвайки тъмнокожата инфлуенсърка Саша Ексетър със съд, след като двете се скараха публично в социалните мрежи. Мълроуни бе уволнена от телевизията ABC, където работи и предстоящият ѝ риалити формат приключи.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари