IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Кобилкина на 37: Свалих 10 кг и нямам ковид!

24 ноември 2020 14 40

Сексоложката с обзор на живота си през последната година

Pixabay

Наталия Кобилкина посрещна рождения си ден в Лондон. На 23 ноември известната сексоложка, която вече работи и живее във Великобритания, става на 37 години.

„Честит Рожден ден на мен Любимата :)) стигнах незабележимо до моите 37!“. Това написа тя и сподели снимки, с които доказва, че макар и на тези години, все още пази детското в себе си, скачайки на батут в двора.

В свое видео Кобилкина се забавлява на батута, а съпругът ѝ – Такис Дретакис обяснява на английски, че освен всичко, тя може и да лети. Насочвайки камерата към нея, тя пее песента на Ар Кели „I Believe I Can Fly“.

„По астрологични карти това ми е последната година изчистването на карма и после на 38 почва лекота:)) Така че летя!“, написа още рожденичката.

По случай празника и своето остаряване, сексоложката направи обзор на последната една година от своя живот, през която ѝ се случиха доста промени. Безспорно най-голямата е свързана с напускането на Гърция и заминаването на Острова, където да започне начисто заедно със своето семейство.

„Преместване в Лондон за мен е огромна крачка в реализация на моите мечти и съм супер щастлива с това“, коментира тя.

Кобилкина изтъкна още, че след раждането на своя син и благодарение на усилените тренировки във фитнеса, тя е успяла да се раздели с десетте ненужни килограма и отново е в перфектна форма.

„Не сме хванали ковид и запазихме здравето и добре се справихме“, пише още Кобилкина във Facebook. Въпреки това тя показва в свое видео как се разхожда без маска из улиците на Ричмънд, разположен по протежението на река Темза.

Рожденичката благодари на своите приятели за подкрепата и изтъкна, че се справя все по-добре с английския, като се надява в следващите месеци да ѝ се случат още много хубави неща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари