IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова се снима гола за календар 2021

24 ноември 2020 08 40

Моделът подкрепи благотворителна кауза

БГНЕС

Диляна Попова се разсъблече за благотворителен календар за 2021 година. Моделът позира чисто гола заедно с малко пухкаво кученце.

„Doggy“, написа красавицата, която е застанала пред обектива на фотографа Коко Кръстев.

По думите на Попова в Instagram, тя се е включила в черно-бялата фотосесия, за да покаже, че „без дрехи и етикети, всички сме просто хора“.

„Еха! Куче да си в днешно време“, „Гола, облечена, която си е хубава, си я хубава!“, „Съвършена“, пишат последователи на Диляна под снимката ѝ, която ще бъде публикувана на страниците на някой месец от календара за новата година.

Освен Попова, подобни голи снимки имат още 10 известни личности у нас, сред които Папи Ханс, Азис, Александра Петканова и други.

Календарът с голата снимка на модела има за цел да събере средства за грижата за бездомни кучета и намирането им на дом и грижовни стопани.

Диляна Попова често защитава правата на животните, участвайки в различни инициативи. Преди няколко месеца тя се затвори умишлено в клетка, за да покаже недоволството си от носенето на дрехи от естествена кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Жена да си в днешно време, събличаш се и хоп кинтите идват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар