IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж, къде ти е пресата за коса?

29 ноември 2020 13 30

Певицата се показа без перука и грим

БГНЕС

Тази година прическите ни доста се промениха. Заради социалната изолация забравихме да се боядисваме или го направихме у дома, използвайки някои позабравени умения. Що се отнася до поддържането на прическата, Ники Минаж е една от изпълнителките на музикалната сцена, която не прави компромиси. Тя може да е вкъщи, но задължително ще е с любимата си перука.

Цветовете в косите на рапърката се меняха много често докато тя беше бременна. Първо бе с черен, после с червен, лилав, светло или тъмнорозов. В един момент, подтикната от най-новите тенденции в прическите за 2020 г., певицата имаше нюансите на дъгата, след това си направи нещо като холограма.

През последните няколко месеца Минаж бе с руса, розова и оранжева перука, но тези дни изненада последователите си, показвайки се със своята естествена коса. Бухнала, без никаква форма, тя стърчи на всички страни.

Питайки феновете си какво да прави със своята грива и дали е добре да я къдри, мнозина я посъветваха просто да я изправи.

„Твоята коса е страхотна“, „Остави си я естествена“, „Просто я изправи с пресата“, пишат под публикацията на Ники Минаж, на която тя е без грим.

Ники Минаж роди син в началото на октомври. След като бебето се появи, тя реши да се изруси, като по-късно добави малко розови оттенъци в кичурите си. Сега, най-вероятно покрай грижите за бебето, тя е решила да даде малко почивка на косата си и да я подхрани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари