IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас: Дъщеря ми яде чесън от първия си ден

26 ноември 2020 09 00

Актрисата посрещна първото си дете в края на 2019 година

Снимка: БГНЕС

Камерън Диас прекарва карантината основно в готвене на домашни ястия за себе си, съпруга си Бенджамин Мадън и тяхната 11-месечна дъщеря Радикс. Актрисата участва в шоуто на Рейчъл Рей и говори открито за уникалните хранителни навици на момиченцето.

Звездата споделя, че през първите четири месеца от карантината е сготвила всяко едно ястие, което ѝ е познато. Добавя, че обича да стои покрай печката, защото изразява любовта си чрез домашната храна. „Обичам да готвя за съпруга си, за детето. Невероятно е, че имам време да приготвя храна за Радикс“, признава Диас в шоуто.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Актрисата обърна внимание и на начина, по който учи дъщеря си да не е претенциозна към храната. „Никога не съм ѝ давала пюре. Никога не е яла нещо с подобна консистенция. От ден първи съм ѝ давала чесън“. 11-месечното момиче обича да си похапва черен дроб и костен мозък, а във всяко едно домашно ястие Камерън добавя билки като мащерка, копър и градински чай. Хубавото е, че малката Радикс обича всичко, което мама приготвя.

Камерън Диас и съпругът ѝ Бенджамин Мадън станаха родители на 30 декември 2019 година. Двойката се опитва да държи личния си живот максимално далече от светлината на прожекторите, но през последните няколко месеца актрисата започна да споделя все повече за майчинството и как върви семейният живот по време на карантината.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

По-рано през годината тя призна, че се радва за изолацията, защото има повече време за себе си и детето, а Бенджамин се е преместил да работи от вкъщи, което носи допълнителен плюс за Диас. „Той има възможност да е с дъщеря ни във всяка една свободна минута. Когато може идва и я целува, играе си с нея и ми помага страшно много“, казва актрисата пред Сет Майръс.

В друго интервю Камерън отново зачекна темата за бащинството и заяви, че съпругът ѝ е невероятен родител.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари