IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер: Радвам се, че Орландо намери любов в лицето на Кейти Пери

25 ноември 2020 15 00

Няма лоши чувства между бившите съпрузи

Снимка: БГНЕС

Миранда Кер е тук, за да ни научи как да се държим с бившите си гаджета и техните нови половинки.

Преди няколко дни звездата сподели мнението си относно връзката на бившия си съпруг Орландо Блум с новата му годеница Кейти Пери. Двамата вече дори се радват на дъщеричка – Дейзи, която се роди през лятото на 2020 година. Кер гостува на Дрю Баримор и беше похвалена от актрисата за невероятния начин, по който се разбира с новото семейство на бившия си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Миранда прие поздравленията и заяви, че няма нищо против Кейти Пери, а напротив – радостна е, че точно тя е любовта на Орландо Блум. „Хубаво е, че той откри човек, който го прави щастлив, защото най-важното е синът ни Флин да има щастлива майка и щастлив баща“, допълва моделът. Кер споделя грижите за 9-годишния Флин с Орландо, въпреки че двойката се раздели през 2013 година.

Освен че се радва за новата любов на бившия си съпруг, звездата заяви, че е щастлива и за дъщеричката му Дейзи, която го прави още по-щастлив. Самата Миранда вече има ново семейство, като се омъжи за Еван Шпигел през 2017 година. Двамата имат и двама сина - Харт и Майлъс. „„Двете семейства много се уважаваме и винаги сме заедно, когато става въпрос за важни събития“, добавя тя.

37-годишната знаменитост казва, че всичко се свежда до това децата да бъдат поставяни на първо място. „Винаги мислим какво е най-добро за Флин и тогава започваме да търсим решения на проблема“. Засега не е ясно къде 9-годишния син на Орландо и Миранда ще прекара Коледа, но сме сигурни, че двете звезди ще направят всичко възможно момчето да не се чувства пренебрегнато.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари