IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс посвети татуировка на Machine Gun Kelly

25 ноември 2020 17 50

Двойката направи светския си дебют по време на Американските музикални награди

Снимка: БГНЕС

Меган Фокс и Machine Gun Kelly започнаха да се срещат през лятото, но по всичко изглежда, че нещата между тях са доста сериозни. Двойката прекарва все повече време заедно, а изпълнителят дори вече се запозна и с децата на актрисата. И ако това не е достатъчно потвърждение на любовта, оказва се, че Фокс е посветила татуировка на приятеля си, която показа преди няколко дни.

Влюбените направиха своя светски дебют в неделя, когато се появиха на червения килим на Американските музикални награди. Machine Gun Kelly беше поканен да бъде част от изпълнителите по време на шоуто, а Фокс го подкрепяше през цялото време. Това, което направи впечатление на феновете обаче, беше новата татуировка на актрисата. Тя се намира на ключицата и лесно се забелязваше поради роклята без ръкави на Меган.

Това, което актрисата е изписала върху тялото си, е „el pistolero“, което в превод означава „стрелецът“. Според множество фенове, думата е специално избрана заради прякора на рапъра. Machine Gun Kelly в превод означава „Стрелецът Кели“, което веднага беше свързано с татуировката на актрисата.

Двамата показаха любовта си на червения килим, залагайки на един и същи маникюр. Те се довериха на Британи Бойс, която е избрала геометричен дизайн, включващ ярки полукръгове с черна линия през центъра. Цветовете на ноктите им бяха почти еднакви, като Меган заложи на кораловото, а Кели избра неоноворозово.

Меган и Machine Gun Kelly се запознават на снимачната площадка на парчето „Midnight in the Swichgrass“. Тогава веднага се заговори, че между двамата има повече от професионални отношения, но феновете трябваше да изчакат няколко седмици, за да може слуховете да бъдат потвърдени. Месец по-късно рапърът вече се запозна и със синовете на актрисата – Ноа, Бодхи и Джърни, които тя споделя с бившия си съпруг Брайън Остин Грийн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Той се запозна наскоро с децата. Меган сметна, че това е нормална стъпка, тъй като нещата между тях стават по-сериозни“, каза тогава източник пред списание People. Той добавя, че звездите планират бъдещето си заедно и прекарват всяка свободна минута един с друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари