IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл: Загубих второто си дете, докато държа първото

25 ноември 2020 12 30

Херцогинята на Съсекс описва трудния момент

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл са загубили второто си дете. Това стана ясно от интервю на Меган пред Ню Йорк Таймс, където херцогинята на Съсекс прави изключителното признание. Трагедията е сполетяла семейството през юли.

„Знаех, докато стисках първородното си дете, че губя второто си“, разкрива Меган пред изданието. Херцогинята усетила „остър спазъм“, докато сменяла пелената на първородния си син Арчи. Часове по-късно се озовава в болница с Хари.

Меган трогателно описва трудния момент. „Почувствах остър спазъм. Отпуснах се на пода с него на ръце, тананикайки приспивна песен, за да сме и двамата спокойни, веселата мелодия беше ярък контраст с усещането ми, че нещо не е наред.“, заяви тя и допълни: „Знаех, когато стиснах първото си дете, че губя второто си“.

Меган споделя, че е гледала как сърцето на мъжа ѝ е разбито, докато той се опитва да сглоби „раздробените нейни парчета“ от скръбта. В интервюто тя обръща внимание на това, че загубата на дете е преживяна от много хора: „Да загубиш дете означава да носиш почти непоносима скръб, преживяна от мнозина, но за която се говори малко“.

Съпругата на принц Хари си спомня още, че след мъчителния момент се озовава в болницата: „Часове по-късно лежах в болнично легло, държах ръката на съпруга си. Усетих неподвижността на дланта му и целунах кокалчетата му, мокри от сълзите на двама ни. Загледана бях в студените бели стени, с широко отворени очи. Опитах се да си представя как бихме се излекували.“

Нищо не предвещавало трагедията. Маркъл се събудила и всичко било съвсем нормално. Нахранила кучетата, подредила дрехите, вързала косата си на опашка. След това извадила сина си от креватчето и усетила болката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари