IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уелс Адамс със секси снимки по случай рождения ден на Сара Хайланд

26 ноември 2020 10 50

Актрисата навърши 30 години

Снимка: Getty

В чест на голямото 30 на Сара Хайланд, Уелс Адамс разкри още веднъж чувствата си към актрисата.

На 24 ноември бившият участник в предаването „Ергенът“ използва социалните мрежи, за да публикува няколко снимки, с които отбеляза рождения ден на годеницата си. „Честит рожден ден, Сара Хайланд. Ето няколко снимки, които ме карат да чакам с нетърпение следващите 30! Особено последната“, написа Адамс в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wells Adams (@wellsadams)

Заедно с милото послание той събра пет снимки на Хайланд, на които тя си сипва вино, лови риба и позира на дивана с крак във въздуха. Последната снимка, на която Адамс обръща голямо внимание показва как актрисата си почива край басейна в розов бански. На 8 август Сара си спомни, че е трябвало вече да е омъжена за годеника си, но пандемията променя плановете им.

Звездата от „Модерно семейство“ публикува снимка, на която двамата позират като булка и младоженец във винарска изба. „Трябваше да се оженим днес, но вместо това се снимахме и пихме вино. Обичам те до Плутон и обратно“, написа тя. Хайланд се пошегува, че още малко и сагата около сватбата им ще се превърне в телевизионен сериал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Заради пандемията Адамс и Хайланд решиха да отложат церемонията и да не се венчаят тайно, както направиха други двойки. Актрисата сподели, че иска да каже Да пред семейството и приятелите си, които няма как да пътуват в здравната криза. През 2017 година се заговори, че Сара и Уелс са започнали връзка. Декември същата година слуховете бяха потвърдени и от двамата със снимка край коледното дърво.

Хайланд заяви, че Адамс ѝ е помогнал да се справи с бъбречна дисплазия – изтощително заболяване, което я е накарало да помисли за самоубийство. „Той ме е виждал в най-лошите ми моменти. Мисля, че затова се чувствам толкова добре с него, защото той все още ме смята за красива след всичко, което сме преживели“, казва актрисата през декември 2018 година. Адамс не ѝ остана длъжен и заяви, че годеницата му е реалната версия на Жената чудо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари