IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс направи откровено признание за проблеми с алкохола

27 ноември 2020 09 00

„Ще ви кажа честно – по време на пандемията се подхлъзнах.“, издаде се тя

Снимка: БГНЕС

Докато бившият на Майли Сайръс – Лиъм Хемсуърт показва снимки в компанията на новото си гадже, певицата разказва за проблемите си с алкохола.
Оказва се, че карантината не я пощадила и Майли Сайръс се пристрастява към алкохола по време на самоизолацията си. 28-годишната певица призна, че отдавна не може да се справи със зависимостта, но не пие от няколко седмици.

„Честно ще ви кажа – по време на пандемията се подхлъзнах. Но сега отново съм напът да бъда трезвена. Успях да приема този труден момент. Казах си: „Не се сърдете, проявете любопитство“. И ви съветвам да не се сърдите на себе си, а да попитате: „Какво се случи?“, сподели изпълнителката в музикалната програма Apple Music.

Сайръс призна, че алкохолът съсипва живота ѝ, но отбеляза, че „всеки трябва да прави това, което е най-добро за него.“ „Нямам проблем с пиенето, но имам проблем с вземането на решения, когато съм пияна. Много съм дисциплинирана, така че по принцип ми е доста лесно да бъда трезвена. Обикновено идва денят, в който осъзнавам, че просто не искам повече да пия“, каза Майли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Миналата година певицата преразгледа възгледите си за живота. Не ѝ беше лесно – развод с Лиъм Хемсуърт и началото на нова връзка с Коди Симпсън. Сайръс буквално се принуди да се отрезви, защото знаеше, че на 27-годишна възраст светът загуби много талантливи творци. Тя се страхуваше да не бъде добавена към този тъжен списък, отбелязва OK Magazine.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари