IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-накрая: Хилари Дъф прегърна децата си след коронавируса

26 ноември 2020 17 50

Актрисата се постави в изолацията, след като беше контактна на заразен

Снимка: Getty

Хилари Дъф е отново в прегръдките на децата си.

Във вторник актрисата публикува снимка в Instagram, на която се вижда как синът ѝ Лука и дъщеря ѝ Банкс са седнали в скута ѝ и не я пускат. Звездата заяви, че все още не е извън опасност, но е по-позитивно настроена към бъдещето. По-рано през деня тя сподели снимка, на която се вижда как си прави тест за коронавирус.

Хилари Дъф се самоизолира, тъй като беше контактна на заразен. Актрисата, която очаква третото си дете, сподели новината в социалните мрежи в събота, като добави, че вече е в своя втори ден от карантината. Тогава тя се е била заключила в мазето на семейната къща, за да бъде далеч от децата и съпруга си Матю Кома. В неделя звездата сподели видео, на което се вижда как комуникира със сина си Лука чрез потупване на пода в различни стаи.

„Мат научи Лука как кодово да каже обичам те“, написа Хилари. Добавя, че двамата си казват колко се обичат цял ден и това я е накарало да се натъжи. Тя разкри и как семейството ѝ се грижи за нея, докато в същия момент стоят на необходимата дистанция. Актрисата разказва, че съпругът и децата ѝ й оставят сладки неща пред вратата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Преди няколко дни Дъф разкри, че вече няма търпение да излезе от карантината, да диша нормално и да прегърне всички в къщата. Е, това време най-накрая дойде и сме сигурни, че Хилари е прегръщала с всички сили Лука и Банкс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари