IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива семейна история: Венсан Касел, Тина Кунаки и едногодишната им дъщеря

27 ноември 2020 08 30

Тримата се радваха на плажа в Бразилия

Снимка: БГНЕС

53-годишният Венсан Касел и 23-годишната Тина Кунаки продължават да доказват, че за любовта няма възрастова граница.

Докато повечето от нас се подготвят за зимата, изваждат дебелите дрехи и приготвят туршия, то актьорът и неговата прекрасна съпруга се наслаждават на слънчевите лъчи и високите температури в Рио де Жанейро. Двамата посетиха плажа в Бразилия, а компания им правеше тяхната едногодишна дъщеря Амазони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Legion-Media (@legionmedia)

Снимките, публикувани в социалните мрежи, показват щастливата Кунаки, която сякаш се върти в кръг заедно с малкото си момиченце. Явно това е добър метод, тъй като върху лицето на Амазони също се забелязва доволна усмивка. 23-годишната френска моделка беше избрала черен бански от две части, който много добре показваше стегнатата ѝ фигура. Само година след раждането Кунаки вече има плочки по корема, което си е достатъчен повод за завиждане. Къдравата ѝ коса е пусната да се вее свободно от морския бриз.

Венсан Касел също не остана по-назад от забавлението и отмени за малко съпругата си в плажните развлечения за Амазони. Актьорът беше облечен само с черни шорти и спокойно можем да кажем, че и неговото тяло не е за подценяване. Въпреки 53-те си години той запазва невероятна фигура и изобщо не сме изненадани, че Тина се е влюбила в него.

За миг двамата съпрузи оставиха детето си, за да се насладят един на друг. Те бяха уловени в мила прегръдка сред вълните. В едната си ръка Касел държи плавници, което може да означава, че той се подготвя за гмуркане или друга забавна дейност. Може би ще търси перли за своите принцеси.

През април 2019 година актьорът обяви, че е станал баща за трети път. Освен Амазони, Касел има още две дъщери – Дева и Леони, които споделя с бившата си съпруга Моника Белучи. Новината за бременността на Тина беше съобщена през януари миналата година, само няколко месеца след звездната им сватба. Двойката се ожени на частна церемония във Франция през август 2018 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

За връзка между Касел и Кунаки се заговори през юли 2016-а, когато 19-годишната тогава моделка сподели снимка в социалните мрежи, на която е сгушена до 49-годишния тогава актьор. Това е втори брак на Венсан, който 14 години беше женен за Моника Белучи, с която се запознават през 1996 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари