IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Евънс показа своите умения на пиано

27 ноември 2020 11 00

Актьорът направи серенада на своите фенове

Снимка: БГНЕС

Крис Евънс се превърна в Лудвиг ван Бетховен за няколко минути, за да зарадва своите фенове в социалните мрежи.

Във вторник актьорът, познат с ролята си на Капитан Америка, използва Instagram, за да покаже таланта си в свиренето на пиано. Видеото е озаглавено „Уча се на любимите ми песни от Фабрицио Патерлини“, а в него Евънс е застанал пред музикалния инструмент и без проблеми изсвирва няколко ноти с двете ръце. По едно време звездата се обръща и се усмихва към камерата, което е допълнителен бонус за феновете.

Почитателите веднага харесаха този интимен момент и се зарадваха, че са научили за тайното хоби на актьора. Един потребител се пошегува и написа, че дори Моцарт вече не свири, след като Евънс е показал уменията си. Друг пък отбеляза, че много хора могат да свирят на пиано, но никой не го прави като Крис Евънс. „Тези погледи към камерата, почти затворените очи и леките усмивки“, се допълва в коментара.

Това видео може да изстреля Евънс на върха в борбата за най-добър Крис. Миналият месец сценаристката и телевизионен продуцент Ейми Бърг започна интернет война, след като сподели снимки Крис Прат, Крис Евънс, Крис Хемсуърт и Крис Пайн. Тя накара феновете да изберат кой от четиримата да бъде „премахнат“, което породи дебати и спорове в коментарната секция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Засега, спокойно можем да кажем, че Евънс е начело, тъй като споделя все по-секси снимки и видеа. През септември той неволно публикува своя гола снимка, която бързо беше прихваната от потребителите в социалните мрежи. Актьорът побърза да използва момента, като насърчи хората да гласуват в предстоящите тогава президентски избори.

Освен това Евънс спечели много дами на своя страна, притежавайки татуировки, мускули и сладко куче. Със сигурност, свиренето на пиано му добавя още точки по пътя към победата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари