IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър: Принцеса Даяна по бански до Кирил Сакскобургготски

27 ноември 2020 16 30

Снимката най-вероятно е направена през 1990 г.

БГНЕС

Какво прави принцеса Даяна по бански в компанията на Кирил Сакскобургготски? Това се питат потребители на Instagram, след като бе разпространена тяхна обща снимка, на която двамата са на яхта сред морето.

Ретро кадърът, който най-вероятно е направен през 1990 г., бе качен от бизнесмена Джанкарло Джамети, който заедно с Валентино Гаравани създават модна къща Valentino.

Предполага се, че синът на Симеон Сакскобургготски и бившата жена на принц Чарлз са били гости на парти, организирано на яхтата на Валентино.

„Два момента от приятелството с принцеса Даяна и Кирил Сакскобургготски“, пише Джамети, който е качил и друга снимка с покойната принцеса.

Кирил, който е второто дете на бившия български премиер, е с три години по-млад от Даяна и има две деца от брака си с Росарио Надал.

По-рано този месец приятелят на известния дизайнер публикува още кадри на майката на Уилям и Хари, на които тя носи рокли на Valentino. Към тях той припомня, че тв сериалът „Короната“ разказва за живота на принцеса Даяна и нейните битки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Клара ( преди 3 години )
Ходила е по партита, но поведението й е било доста по-достойно от днешните плеймейтки с големи джуки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар