IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наказват ли децата си принц Уилям и Кейт Мидълтън?

1 декември 2020 11 00

Какво се случва с палавите им наследници

Снимка: БГНЕС

Неведнъж Кейт Мидълтън и принц Уилям са споделяли за трудностите около отглеждането на децата. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж отглеждат трима наследници – 7-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи.

Стават ясни още няколко неща за възпитанието на малките наследници. От невръстна възраст децата се учат на строгия кралски протокол и тънкостите на етикета, но никога не им се повишава тон – принц Уилям и Кейт Мидълтън са забранили този метод на обучение.

„Те не са наказвани в ъгъла, но има специален „диван за разговор“. Палавото дете е отстранено от мястото, където е станала кавгата и следва спокоен разговор между него и Кейт и Уилям. Те му обясняват всичко, после описват последиците, но никога не се повишава тон.

„ Категорично е забранено да се крещи на деца, дори намек за това е неприемлив“, издава източник пред британския таблоид The Sun. 
 

При отглеждането на децата херцозите могат да разчитат на помощта на постоянната бавачка, която се консултира с тях по всички въпроси, свързани с дисциплината.

„Кейт и Уилям, заедно с Мария, са взискателни към децата, но имат тази прекрасна способност да я крият. Това е почти военно учение, но никога няма да се досетите, защото те работят усърдно по отглеждането на децата. Правят всичко, за да бъдат децата щастливи и спокойни. Те хем слушат децата, но остават и твърди в исканията“, добавил източникът.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари