IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън се похвали: Най-накрая постигнах желаните килограми

1 декември 2020 10 50

Актрисата искаше да отслабне до края на годината

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън постигна успех в своята „Година на здравето“!

През уикенда актрисата, добила слава с филмите „Pitch Perfect“, обяви, че е постигнала желаното тегло и е отслабнала с цели 75 килограма. Това беше и нейната цел, която трябваше да се изпълни до края на 2020 година. „Постигнах резултатите с един месец по-рано“, похвали се звездата в социалните мрежи, като публикува снимка на кантара си. Тя допълни, че не става въпрос за килограмите, а за здравето ѝ и за факта, че е успяла да стигне до желаното тегло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

По-рано през месеца Уилсън постъпи в уелнес център в Австралия, за да може да изпълни заръката си до края на годината. Тя заяви, че ще направи специално онлайн събитие в Instagram, за да благодари на всички фенове, които са я подкрепяли през цялата 2020-а. Това ще се случи във вторник, когато актрисата се завърне в Ню Йорк.

Ребъл, която прекара Деня на благодарността далеч от САЩ, за първи път постъпи в центъра „VivaMayr“ през 2019 година и постигна невероятни резултати, благодарение на специалния метод „Mayr“. След като реши да превърне тази година в „Здравословно пътешествие“, актрисата започна отново да следва диетата, която помага на хората да намалят приема на захар и глутен и да се фокусират върху пълнозърнести храни с високо съдържание на алкани – зеленчуци, риба и овче мляко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Започнах наново, защото 2021 година ще бъде изключително натоварена за мен“, казва Уилсън пред списание People. Тя добави, че се надява чрез специалната диета да постигне желаните килограми и да подсили имунната си система. Въпреки че си постави точно колко иска да отслабне, Ребъл винаги е казвала, че го прави, за да се чувства здрава. „Никога не трябва да превръщате числата в приоритет. По-скоро трябва да си кажете, че досега сте подлагали тялото си на нездравословен режим и искате да промените това и да станете здрав човек“.

След като започва своята „Здравословна година“, Уилсън работи с диетолог, който ѝ помага да разбере, че преди е яла по 3000 калории на ден. Храните ѝ предимно са се състояли от въглехидрати, които сега са заменени от протеинова диета и постоянни тренировки. Част от приключението е било Ребъл да научи за здравословния хранителен баланс и да се откаже от стресовото ядене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Ще кажа на всички: Не бъдете обсебени от теглото си. Фокусирайте се върху здравословни практики и промяна на цялостния ви начин на живот“, казва звездата пред People. Освен че успя да отслабне, Ребъл може да се похвали и с нов мъж в живота си. Тя се среща с Джейкъб Буш, който е наследник на пивоварната „Anheuser-Busch“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари