IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново сам: Зак Ефрон се раздели с приятелката си

30 ноември 2020 14 40

Актьорът и Ванеса Валадарес се срещаха от пет месеца

Снимка: Getty

Женската част от света отново може да се усмихне, тъй като Зак Ефрон вече е свободен.

Според множество публикации, актьорът се е разделил с приятелката си Ванеса Валадарес, с която излизаше от началото на годината. Двамата се запознават в Австралия, където Ефрон се премести, за да снима новия си филм „Gold“. Първоначално проектът беше локализиран в Байрън Бей, но сега всичко се мести в Аделаида. Ванеса остана в Байрън Бей, като разстоянието между двата града се равнява на полет от 2 часа и половина. Най-вероятно причината за раздялата е различната локация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Интересното е, че Ефрон е искал да купува дом заедно с Валадарес и да се премести за постоянно в Австралия. Според източник, двамата са изглеждали като стабилна двойка и са прекарвали всяка свободна минута заедно. „Започнаха да гледат за имоти, но, за съжаление, съдбата не беше на тяхна страна. Работата на Зак и огромното разстояние си казаха думата“, допълват близки до двамата. Приятелите на звездите се надяват скоро да има събиране, но източникът допълва, че връзката по-скоро е била като празничен романс, отколкото нещо сериозно.

Срещата между Ванеса и Зак се случва през юни в кафене в Байрън Бей, където Валадарес работи. „Нещата започнаха да се развиват доста бързо и тя прекарваше повечето вечери в неговата къща. Двамата бяха доста влюбени един в друг“. През септември двойката беше забелязана в интимен момент, след което посетиха австралийски ски курорт. Въпреки силната връзка в началото, изглежда, че Зак и Ванеса ще поемат в различни посоки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Преди да започне тази си връзка, Ефрон беше свързван с колежката си Александра Дадарио, с която игра в „Спасители на плажа“. Преди това пък той се срещаше с модела Сам Миро в продължение на две години преди двойката да се раздели през 2016 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари