IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона в черно след като фенове „я погребаха“ заради Марадона

3 декември 2020 10 50

Хиляди ѝ пожелаха „да почива в мир“, тя с гаджето

Снимка: BGNES

Спомняте ли си как след смъртта на Робин Уилямс хиляди хора сбъркаха името му, докато изразяват почит към него? Така вместо за известния актьор, много от публикациите в социалните мрежи, бяха за певеца Роби Уилямс. Заради една пропусната буква, музикантът дълго време бе отбелязван в най-различни жалейки. Е, сега нещо подобно изпита поп иконата Мадона.

Вместо да напишат #RIPMaradona, безброй футболни фенове, които се простиха с Диего Марадона миналата седмица, са сложили #RIPMadonna в Instagram, Facebook и Twitter. Така те „погребаха“ изпълнителката без да искат и накараха много от интернет потребителите да избухнат в смях.

Дали заради неграмотност, от бързане или поради включване на автоматичния редактор на думите в социалните мрежи, много аржентинци и хора от други националности са написали в профилите си „Почивай в мир, Мадона!“, вместо „Почивай в мир, Марадона!“.

Вместо да се обиди, Мадона намери начин хем да напомни, че нищо ѝ няма, хем да изрази уважението си към легендарния футболист. Тя си сложи симпатична черна шапка с малко мрежесто наметало, която обикновено дамите от хайлайфа носят по време на траур. С нея тя се появи в Instagram.

На кадрите, споделени от изпълнителката за Деня на благодарността, Мадона е с черна сатенена рокля, седнала в скута на своя млад приятел.

Облечена сякаш за погребение, певицата се плези на камерата и прегръща 27-годишния Аламалик Уилямс.

И от шеговитото напомняне на Мадона, че все още е жива, фокусът на публикацията ѝ се измести върху това, че тя все още е влюбена и поддържа връзката си с танцьора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари