IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк изненада фен, болен от церебрална парализа

2 декември 2020 10 50

Изпълнителят подари на 17-годишния Джейк специален автомобил

Снимка: БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк е винаги насреща, когато феновете му имат нужда от помощ.

Изпълнителят стопли сърцата на всички с последния си жест към 17-годишно момче, болно от церебрална парализа. Тимбърлейк е чул историята на Джейк Стит от Тенеси, който има нужда от специален автомобил, в който да се побира с инвалидната си количка. Веднага, след като звездата научава за момчето, той се свързва със семейството и осигурява нужния ван. Според местната новинарска станция WJHL, родителите на Джейк са започнали да събират средства, за да поръчат специална кола.

Актьорът Майкъл Абът описва Джейк като местната звезда. „Той седи пред къщата си и държи плакат, на който пише „свирни, ако си щастлив“. Невероятно младо момче“, казва той пред WJHL. Абът е обещал на момчето, че ще събере нужните пари до Деня на благодарността, но Джъстин Тимбърлейк е решил да ускори нещата. До включването на звездата са били събрани около 35 хиляди долара, които сега ще отидат в семейството на Джейк, след като Тимбърлейк вече е осигурил автомобила.

Още преди Деня на благодарността ванът е бил доставен до къщата на семейство Стит. Майкъл Абът сподели новината в социалните мрежи, където благодари и на всички, които са се включили в даренията. „Вие направихте огромна промяна в живота на друг човек“, добави той. Освен че получиха нужния автомобил, Джейк и семейството му успяха да се видят и с Джъстин чрез специален видеоразговор.

„За мен е удоволствие. Бях трогнат от вашата история и исках да ви подаря този ван. Покривам всички разходи. Искам да ви пожелая весели празници. Ти ме вдъхновяваш, Джейк“, каза Тимбърлейк на 17-годишното момче. Изпълнителят окуражи тийнейджъра да продължава да радва целия си квартал и да се наслаждава на новата кола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари