IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата обща снимка на новата двойка – Григор Димитров и Лолита Османова

1 декември 2020 16 30

Двамата са на романтична ваканция

Снимка: БГНЕС

В началото на ноември се заговори, че вече има нова дама в живота на Григор Димитров. Тогава мистериозна красавица подкрепяше ревностно първата ни ракета по време на турнира във Виена, като на няколко пъти камерите се опитваха да заснемат лицето ѝ, но тя се криеше, носейки голяма шапка или слънчеви очила. Все пак един ден реши да не се дегизира и тогава името ѝ вече беше ясно – Лолита Османова.

25-годишната дама е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов и живее в Монте Карло. Най-вероятно именно там тя се е запознала с Григор, който също от дълго време се подвизава в кралството. В момента родната ни ракета си почива от световния тенис, като се е отдал на ваканция във френските Алпи. Гришо постоянно споделя снимки в социалните мрежи, с които информира последователите си какво прави през свободното си време.

Феновете веднага забелязаха, че все пак някой снима тенисиста и започнаха да следят профила на Лолита, за да видят дали тя ще публикува снимки от френските Алпи. Не след дълго красавицата сподели пейзаж от хотелската си стая, който много приличаше на този, който Димитров публикува в социалните мрежи. Това още повече събуди любопитството на хората и те нямаха търпение най-накрая връзката между двамата да стане официална.

Е, чакането приключи. В историите си в Instagram Гришо публикува снимка с Лолита, на която прегръща красавицата. Фотосът е направен на „Моста на влюбените“ във Франция, като това е първата им обща публикация. Най-вероятно двамата все още не искат да привличат прекалено внимание върху себе си, тъй като снимката ще бъде изтрита от профила на Димитров след 24 часа. Това обаче е достатъчно време феновете да я видят и да разберат, че сърцето на нашия тенисист явно вече е заето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grisho Fan (@grishofan)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари