IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Байдън и съпругата му взимат и котка в Белия дом

2 декември 2020 11 00

Двамата ще се преместят с три четириноги

БГНЕС/Pixabay

Освен двете си немски овчарки, Джо Байдън и съпругата му ще вземат още едно животно в в резиденцията на президента на САЩ. Според информация на сутрешния блок на телевизия CBS, двамата ще си вземат и котка, премествайки се в Белия дом.

Д-р Джил Байдън е потвърдила пред предаването, че кучетата Чамп и Мейър ще съжителстват заедно с още едно четириного, като няма никакъв проблем, че то е коте.

„Е, бих искала да си взема котка. Обичам да имам животни из къщата“, коментира през септември жената на Джо Байдън, говорейки пред Fox 5 как вижда живота си, ако стане първа дама.

Връщайки се назад в годините, ще видим, че черната котка на име Индия, собственост на Джордж Буш, е една от най-популярните, живяла в Белия дом. Бил Клинтън и семейството му също са имали такъв домашен любимец.

Що се отнася до Доналд Тръмп, той обяви, че няма време за животни. Ето защо по време на четирите години на неговото управление заедно със съпругата му се докосват само до няколко пуйки, които пристигат в дома им, за да бъдат помилвани за Деня на благодарността.

Миналият месец стана ясно, че едно от кучетата на семейство Байдън, ще бъде първото осиновено, което ще заживее в Белия дом – Чамп. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари