IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домът на Дженифър Лорънс в Кентъки е изгорял

1 декември 2020 14 40

Фермата служеше като детски лагер през лятото

Снимка: БГНЕС

Семейната ферма на Дженифър Лорънс в Кентъки е била сериозно поразена от пожар, избухнал през уикенда.

Според официално съобщение от лагер „Hi Ho“, инцидентът е станал в петък, 27 ноември, само ден след Деня на благодарността. „С разбито сърце потвърждаваме новината, че загубихме обора си миналата вечер в ужасен пожар“, се казва в съобщението, публикувано във Фейсбук. От лагера допълват, че няма пострадали животни или хора, но загубата на години усърдна работа наистина е била опустошителна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camp Hi-Ho (@camp.hi.ho)

Както феновете на Лорънс знаят, братът на актрисата – Блейн Лорънс, е собственик и директор на лагера. Носителката на „Оскар“, която е израснала в Луисвил, Кентъки, също доста често е забелязвана в семейната ферма през годините. „Думите не могат да опишат болката, която изпитваме, но сме благодарни на пожарникарите и всички, които се отзоваха на помощ“, се допълва в съобщението.

От лагера обещават всичко да бъде възстановено в най-скоро време, за да може работата отново да започне както преди. Според местни медии, причината за пожара все още не е ясна. От пожарната съобщават, че една от най-големите трудности, които са изпитали по време на гасенето, е била липсата на пожарни кранове. „За съжаление, в области като тази без кранове, трябва да се съобразяваме с количеството вода, което имаме в камионите“, казва командир Боби Крейвенс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camp Hi-Ho (@camp.hi.ho)

Близо 30 пожарникари са се отзовали на сигнала и са успели да овладеят положението в рамките на няколко часа. TMZ цитира съобщение от Блейн Лорънс, което той изпраща на семействата и децата, посещаващи лагера. В имейла той изразява надежда да възстанови и да отвори отново фермата до лято 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари