fallback

Джъстин Бийбър призна защо двамата с Хейли нямат деца

03 December 2020 09:00

Всичко зависи от нея, сподели той

През септември Хейли и Джъстин Бийбър отпразнуваха втората годишнина от сватбата си, доказвайки на всички, които не вярваха в любовта им, че техният брак не е спонтанно решение или PR.

26-годишният поп изпълнител и 24-годишният модел се радват на семеен живот, но все още не мислят за попълнение в семейството. В ново интервю певецът призна, че иска да стане многодетен баща, но точният брой наследници зависи от любимата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber)

 „Ще имам толкова деца, колкото Хейли може да роди. Бих искал да създам малък клан, но това е нейното тяло и всичко зависи от нея. Мисля, че тя иска две“, споделя Джъстин в шоуто на Елън Дедженеръс. – „Хейли също има цели, които са важни за нея като жена. Не мисля, че тя е готова сега за родител, но това е добре.“  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Бийбър също призна, че съпругата му е забранила да си прави татуировки на врата. Последната беше татуировка с роза, която няма много значение. Певецът обясни, че просто му харесва изображението. Майката на Джъстин, Пати Малет, също не била доволна от новия татус на сина си.

Автор на статията:
Петя Славова
Сподели
деца Джъстин Бийбър семейство Хейли Бийбър
0 коментара
fallback