IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър призна защо двамата с Хейли нямат деца

3 декември 2020 09 00

Всичко зависи от нея, сподели той

Джъстин Бийбър призна защо двамата с Хейли нямат деца

През септември Хейли и Джъстин Бийбър отпразнуваха втората годишнина от сватбата си, доказвайки на всички, които не вярваха в любовта им, че техният брак не е спонтанно решение или PR.

26-годишният поп изпълнител и 24-годишният модел се радват на семеен живот, но все още не мислят за попълнение в семейството. В ново интервю певецът призна, че иска да стане многодетен баща, но точният брой наследници зависи от любимата му.

 „Ще имам толкова деца, колкото Хейли може да роди. Бих искал да създам малък клан, но това е нейното тяло и всичко зависи от нея. Мисля, че тя иска две“, споделя Джъстин в шоуто на Елън Дедженеръс. – „Хейли също има цели, които са важни за нея като жена. Не мисля, че тя е готова сега за родител, но това е добре.“
 

Бийбър също призна, че съпругата му е забранила да си прави татуировки на врата. Последната беше татуировка с роза, която няма много значение. Певецът обясни, че просто му харесва изображението. Майката на Джъстин, Пати Малет, също не била доволна от новия татус на сина си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари