IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид с нови снимки от бременността си

3 декември 2020 10 30

Този път в тях е включен и Зейн Малик

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид може и да е родила първото си дете, но все още си спомня за моментите, в които трепетно чакаше дъщеричката си. Супермоделът сподели няколко снимки от лятото, на които е в напреднала бременност, като включи и общ фотос с приятеля си Зейн Малик.

25-годишната звезда публикува първа обща снимка с Малик от бременността си. Хадид пазеше ревностно личния си живот през последните 9 месеца, като искаше медиите да не обръщат толкова внимание на нея, а да се фокусират върху по-важни неща. През това време Америка беше разтърсена от смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд, след което последваха протести точно преди президентските избори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Сега, когато обстановката е по-спокойна и всеки поглежда назад към изминаващата 2020-а, Джиджи реши да зарадва феновете си с няколко бременни снимки. Тя използва социалната мрежа Instagram, за да сподели поредица от фотоси, които са заснети през август. На тях се вижда как Зейн Малик се е облегнал на наедрелия корем на приятелката си и я гледа с влюбени очи. Двойката посрещна първото си дете – дъщеричка, през септември, но засега не са разкрили името ѝ.

Дебютът на малката в социалните мрежи се случи по време на Хелоуин, когато звездите я облякоха в костюм на Хълк. За да не бъде показано лицето на бебето, Хадид, която сподели снимката, беше поставила емотиконка на супер герой. През ноември момиченцето отново се появи пред феновете на майка си, като този път снимката показваше как Джиджи носи детето си в кенгуру. Наред с това звездата включи и фотос на коледната си украса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

„Нов тип умора и заетост, но моето момиченце е най-доброто, затова получава ранна коледна украса“, написа Хадид под публикацията. В момента тя, дъщеря ѝ и Зейн Малик се намират в семейната ферма в Пенсилвания, където получават помощ от Йоланда Хадид в отглеждането на момиченцето. „Те се чувстват доста спокойни там. Джиджи иска да осигури колкото се може повече спокойствие на бебето и да я отгледа далече от папараците и феновете“, казва източник, близък до двойката.

Според него, Джиджи е доволна от новия си начин на живот и се е превърнала в прекрасна майка. „Първите няколко седмици бяха тежки, но тя не се оплака и много се радва, че е майка“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари