IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес заби звезда от НБА

3 декември 2020 14 50

Баскетболистът е само с 3 години по-голям от нея

БГНЕС

Влюбена ли е Селена Гомес? Това се питат най-големите ѝ фенове след като стана ясно, че певицата вече не е сама. Според източници на Е!News, отскоро тя излиза със баскетболиста на „Маями Хийт“ Джими Бътлър.

28-годишната изпълнителка и звездата на НБА са забелязани да вечерят във френското бистро в Ийст Вилидж още в средата на ноември.

Бътлър е само с три години по-голям от Селена, но нито той, нито тя все още са коментирали това дали са в нова връзка.

Според близки до изпълнителката, след албума „Rare“, тя е сложила своето ново начало и е имала нужда от мъж като Джими, на който да се опре. За момента двамата просто се срещат без определени очаквания.

„Те излизаха няколко пъти, докато Селена бе в Ню Йорк. Джими я помоли да я заведе на вечеря и те си прекараха чудесно“, коментира още източникът на горепосоченото издание.

След трансплантацията и психичните проблеми, Гомес изглежда готова за нова връзка. Освен това в момента няма оправдания, тъй като една от целите ѝ за годината – нейната козметична линия, вече е достигната.

През 2019 г. световните медии писаха, че любимката на много тийнейджъри излиза с Найъл Хоран, станал по-известен с групата „One Direction“. Двамата така и не потвърдиха официално връзката си, като по-късно стана ясно, че тя не е била сериозна.

По-рано Селена Гомес бе в прегръдките на Джъстин Бийбър, но романсът им бе прекратен още през пролетта на 2018 г.

Певицата, чиято звезда изгря чрез сериалите на Disney, ходеше и с рапъра The Weeknd.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Селена и Найл никога не са били заедно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Selenator ( преди 3 години )
Не мисля,че излизат,но ше се радвам ако е истина! Селена и Найл никога не са били двойка!! И моля ви се спрете да споменавате миналите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар