IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които навършват 60 през 2020 година

3 декември 2020 18 00

Днес юбилей празнува Джулиан Мур

БГНЕС

БГНЕС

Тази година, трудна за света, е ключова за някои световни звезди, родени през 1960 г. През почти изминалите 12 месеца много любими известни личности достигнаха своя 60-годишен юбилей. Една от тях беше и мегазвездата на футбола Диего Марадона, който обаче реши да си отиде по-малко от месец, след като навърши 60 (роден е на 30 октомври, а почина на 25 ноември).

Вижте и кои са най-известните имена сред звездите, които се сбогуват с декадата на 50-те през 2020 г.:

Днес рожден ден празнува носителката на „Оскар“ Джулиан Мур. „За мен да мога да остарея е вид привилегия“, каза мъдро тя в интервю пред InStyle през 2017 г.
На 10 септември друг носител на „Оскар“ - Колин Фърт също се сбогува с 50-те! Британският актьор от „Речта на краля“ се разведе наскоро, но пък вече има нова жена до себе си.

Подобно на Колин, друг актьор от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ - Хю Грант също тази година навърши 60, а именно на 9 септември. „Честит 60-ти рожден ден на славния Хю Грант – великолепно допълнение към човешката раса – въпреки че прилича на маймуна. Обичам те завинаги!“, това написа Елизабет Хърли като своя честитка за Хю, с когото бяха двойка повече от десетилетие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantlove)

10 май беше красив ден за фронтмена на U2 Боно – ирландският музикант навърши 60 години. „Благодарен съм, че току-що стигнах дотук“, каза той в радиоинтервю няколко дни преди рождения си ден. „Чувствам се доста благодарен от живота“, допълни Боно.

На 10 август – същия ден, в който навърши 60 години, Антонио Бандерас разкри, че се възстановява от коронавируса. „Ще се възползвам от тази изолация, за да чета, пиша и да си почивам, и ще продължа да кроя планове за бъдещето. Зареден съм с желание и надежда“, написа той в Twitter.

Голямата холивудска звезда Шон Пен навърши 60 години на 17 август. „Винаги съм смятал, че съм се родил на 77, така че имам още 17 години, преди да се почувствам като себе си“, каза той в интервю в деня на юбилея си. В същото време Шон е младоженец – тази година той сключи брак с младата актриса Лейла Джордж Д'Онофрио (дъщеря на актьорите Грета Скаки и Винсънт Д'Онофрио).

Актрисата Дарил Хана също навършва днес, на 3 декември, 60 години. Актьорът от „Дяволът носи Прада“ Стенли Тучи пък достигна своя юбилей наскоро – на 11 ноември.
Белгийският актьор Жан-Клод Ван Дам пък навърши 60 години на 18 октомври. Той празнува, като използва своята слава, за да спаси живота на малко кученце чихуахуа.

Невероятно младоликата актриса Тилда Суинтън навърши 60 години на 5 ноември.

 

Британската актриса Кристен Скот Томас пък остави декадата на 50-те години зад гърба си на 24 май. Тя разсъждава върху навършването на 60 години по време на интервю за The Sydney Morning Herald, отбелязвайки: „ Младостта има своя собствена красота, но след това и старостта... Ние не празнуваме зрялостта, не празнуваме мъдростта, а именно това сме натрупали по пътя.“

На 10 декември носителят на „Еми“ актьор и режисьор Кенет Брана също ще се сбогува с 50-те си години.
Актьорът Джеймс Спейдър пък отпразнува 60-ия си рожден ден на 7 февруари. Комедийната звезда Деймън Уейънс също достигна 60 години на 4 септември.

Актрисата от „Dirty Dancing“ – Дженифър Грей пък отбеляза своя юбилей на 26 март. През лятото тя обяви, че се развежда с дългогодишния си съпруг Робърт Кларк Грег (познат от филма „Тор: Богът на гръмотевиците“)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари