IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

47-годишната Кейт Бекинсейл в перфектна форма

4 декември 2020 17 40

Актрисата показа тяло в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Кейт Бекинсейл съвсем не е срамежлива за възрастта си и не пропуска възможността да демонстрира фигура, която, разбира се, е перфектна. Този път 47-годишната актриса публикува видео на страницата си в Instagram, в което дефилира по бикини на фона на луксозно имение.

„Майка ми би го нарекла„ походка на човек, който току-що е ритнал добре дупето на някого“, написа Кейт под видеото.

Феновете на Бекинсейл бяха във възторг от нейните форми и заявиха, че мечтаят да бъдат като нея. „Изглеждаш като кралица“, „Тяло като твоето е моята цел“, „Ти си толкова красива“, „Просто перфектна“, написаха последователите на актрисата.

Съвсем наскоро Кейт се раздели с приятеля си и съдейки по страницата в социалната мрежа, изобщо не се притеснява от това. Избраният от нея беше на практика на същата възраст като дъщерята на актрисата – Гуди Грейс – на 23 години.

„За Кейт тази връзка не беше много важна. Тя обаче е благодарна на партньора си, че е до нея по време на режима на самоизолация“, каза източник, близък до Бекинсейл преди време.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари