IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни за отглеждането на близнаците: „Направихме голяма глупост“

4 декември 2020 14 50

Децата имат „оръжия“, които вече използват срещу родителите си

Снимка: БГНЕС

Джордж Клуни бе един от най-харесваните ергени до момента, в който не срещна Амал. Сега двамата възпитават 3-годишните си близнаци.
59-годишният актьор сподели подробности от семейния си живот като част от промокампанията за филма „Midnight Sky“, в който участва. В шоуто на Джими Кимъл Джордж Клуни призна, че той и съпругата му Амал Клуни са допуснали голяма грешка при отглеждането на Александър и Ела, което вероятно ще ги преследва през целия им живот.

„Направихме много глупаво нещо. Те говорят свободно италиански на три години, а аз не знам италиански и жена ми също не знае. Това е ужасно. Възпитахме ги да знаят различен от нашия език. Мога да кажа: „Върнете се в стаите си и подредете нещата“, а те казват: „Ех, папо стронцо (Ех, татко е идиот).“ И аз не разбирам: „Какво, извинете?“ - възмути се Джордж.

Клуни каза още, че той и семейството му изкарали карантината в дома му в Лос Анджелис и се оплака, че кабинетът му е бил превърнат в детска стая.

 

 

По-рано носителят на „Оскар“ призна, че преди три години новината за близнаците го е оставила без думи, тъй като в шестото си десетилетие е бил готов само за един наследник.

Въпреки това Клуни е абсолютно щастлив да стане семеен човек. „Дори не знаех колко непълен е животът ми, докато не срещнах Амал“, каза актьорът в интервюто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари