IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелът на Victoria's Secret Роми Стрейд стана майка

4 декември 2020 17 50

Бебето на холандската красавица се казва Минт

БГНЕС

Холандската красавица Роми Стрейд обяви, че е станала майка за първи път в профила си в Instagram. Ангелът на Victoria's Secret, който има близо 7 милиона последователи в социалната медия, показа новороденото си бебе в нежен кадър, на който го кърми. Бебето е момиченце, но ще носи унисекс името – Минт ван Лювен. Стрейд е написала под снимката, че се чувства благословена и влюбена в малката си дъщеричка.

25-годишната блондинка, която беше спрягана за новата Джиджи Хадид, всъщност вече се радва на стремглава кариера в модната индустрия, въпреки че живее в Ню Йорк от само 4 години. Моделката наскоро разкри в социалните медии, че очаква момиченце и че дълго време се е опитвала да забременее, тъй като е страдала от поликистозни яйчници.

Роми и приятелят ѝ Лорънс ван Лювен са заедно още от ученици – от цели 10 години! Двамата са буквално неразделни, а и той също работи като модел. Според някои слухове двамата са сключили таен брак през 2018 година.

Сред първите, които са поздравили новите родители за щастливото събитие, са нейните колежки Елза Хоск и Лили Олдридж. Само преди месец Роми украси корицата на списание Vogue, Нидерландия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари