IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс: Мразя се

7 декември 2020 09 00

Певецът не бил харесван, докато пеел в Take That

Снимка: BGNES

Роби Уилямс разкри, че омразата му към самия него се е увеличила през годините. 46-годишният певец сподели, че често води негативни монолози със самия себе си. И макар да се мрази, Уилямс смята, че заслужава да бъде щастлив и да има пълноценен живот.

„Въпреки че се мразя, мисля, че заслужавам щастие. Не смятам, че съм добър и това произтича от факта, че моите връстници не ме харесваха заради групата, в която бях. Те бяха готини хора, с които исках да бъда, но не ме харесваха и това болеше. И после трябваше да разбера защо боли толкова, защо всичко боли толкова“, коментира звездата пред The Times.

Сега Роби е загрижен единствено за това какво мислят за него съпругата му Айда и четирите им деца – Тиодора (9), Чарлтън (6), Коко (2) и 9-месечната Бю.

Уилямс издаде, че преди не е искал деца, но след като прекарал 2 години като баща на Тиодора заобичал бащинството и се притеснявал единствено да не прецака нещо в ролята си на татко.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари