IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Пфайфър, това ти ли си?

20 декември 2020 21 00

Актрисата се боядиса в червено

Снимка: БГНЕС

Мишел Пфайфър ни накара да се взираме доста време в екраните си, когато видяхме новата ѝ снимка от снимачната площадка на филма French Exit.

Лентата трябва да излезе по екраните през февруари 2021 година, а 62-годишната актриса иска да привлече още по-голямо внимание към него. Тя сподели снимка от времето, в което е работила по филма, като тогава косата ѝ е изглеждала съвсем различно. Позната с русия си цвят, Пфайфър е имала момент, в който се е боядисала в червено, за да пресъздаде екранната си героиня.

„Превръщането във Франсис Прайс“, написа тя под снимката. Косата ѝ е свободно паднала върху раменете, като се забелязват леки къдрици. Приятелката на Пфайфър – Селма Блеър, заяви, че актрисата прилича на Хърмаяни Грейнджър от филмите за Хари Потър. Още много други звезди коментираха временната промяна, като Наоми Кембъл написа, че Мишел е „красавицата в червено“. Лесли Джордан пък заяви, че актрисата е прекрасен и мил човек.

По-рано през годината 62-годишната звезда сподели снимка, на която позира с черен грим върху горната си устна. „ОХ! Гримирах се за интервю и явно съм взела грешната кърпичка“, написа Пфайфър под публикацията, на която позира с притеснено изражение. Тя също така беше изключително искрена за това, че не се интересува от начина, по който изглежда по време на карантината.

Мишел сподели снимка от миналогодишните награди „Златен глобус“ и написа, че тогава все още се е притеснявала как ще излезе навън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари