IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 10 на знаменитостите с най-много последователи в Instagram

3 януари 2021 18 00

Вижте кои звезди увеличиха най-много своята популярност през 2020 г.

БГНЕС

Социалните медии като Instagram, Twitter и TikTok доближиха феновете до любимите им звезди. Знаменитостите споделят с нас своите най-интимни и специални моменти благодарение на тези социални приложения и дори използват тези платформи, за да се застъпват за неща, в които вярват.

Почти всяка знаменитост, за която можем да се сетим, има някаква страница в социалните медии. Спортисти като Кристиано Роналдо и Лионел Меси споделят снимки на най-големите си победи с феновете си в Instagram, показват ни и ценни мигове със семействата си.

Известни дами като Кайли Дженър и Ким Кардашян Уест ни демонстрират редовно колко пищно живеят и използват Instagram, за да популяризират своите модни марки.

Кои звезди обаче натрупаха най-много последователи за изминалата 2020 година?

Вижте списък топ 10 на знаменитости с най-много последователи в Instagram към днешна дата:

10. Неймар Джуниър – 143 милиона последователи

Неймар се нарежда на десето място с огромните 143 милиона последователи в Instagram. Бразилският футболист играе като нападател във френския клуб ПСЖ, както и за бразилския национален отбор. Този спортист се смята за един от най-талантливите в света по отношение на техническите му качества. Освен това той е и модна икона, а това е друга причина да има толкова много почитатели в Instagram.

9. Джъстин Бийбър – 152 милиона

Определено не е изненада, че Джъстин Бийбър продължава да бъде една от най-следваните звезди в Instagram. 26-годишната звезда стартира кариерата си като малко дете, а социалните медийни платформи като Instagram му помогнаха да развие огромна база от фенове. Бийбър е много честен и истински с феновете си, споделяйки всички моменти със съпругата си Хейли Бийбър, музиката си и дори личните си страдания. Феновете му са с него, откакто той издаде първата си песен „Baby“, и продължават да бъдат лоялни към певеца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

8. Бионсе – 156 милиона

Кралицата на поп музиката, подобно на Бийбър, има огромна и лоялна почитателска аудитория, която не само обича музиката ѝ, но обича да вижда как звездата живее със съпруга си Джей Зи и техните три деца. Instagram профилът на Бионсе също така популяризира нейната модна линия Ivy Park.

7. Лионел Меси – 170 милиона

Според Sports Show най-популярният спортист в света е Меси. Всички футболни фенове познават Лионел, който играе като нападател и е капитан както на каталунския клуб „Барселона“, така и на националния отбор на Аржентина. Освен уважавана футболна звезда Меси има дълбоко влияние върху други, по-млади футболисти. Меси е вдъхновяващ герой и за много деца и подрастващи. Въпреки че мнозина казват, че Кристиано Роналдо е по-добрият футболист, двамата са еднакво талантливи и еднакво популярни в света.

6. Ким Кардашян Уест – 192 милиона

Ким Кардашян Уест е считана за една от кралиците на социалните медии, използвайки платформи като Instagram, за да популяризира своите линии KKW Beauty, KKW Fragrance, SKIMS. Освен това тя редовно показва на феновете си своя луксозен начин на живот чрез тези медии. Всъщност Ким е спечелила повечето от състоянието си, благодарение на това, че е инфлуенсър в социалните мрежи.

5. Селена Гомес – 195 милиона

Някога Селена беше най-популярната знаменитост в Instagram, но падна на пето място, тъй като известно време не беше много активна в Instagram. Гомес стартира кариерата си в Холивуд като тийнейджърка и още от тогава има милиони фенове. Тя измина дълъг път в кариерата си, като вече има три студийни албума и собствената си линия за красота Rare Beauty. Това, което феновете обичат най-много в Селена е, че тя споделя всичките си терзания с тях – скъсването си с Джъстин Бийбър, борбата си с болестта лупус, с депресията и т. н. Освен това тя си прави доста прекрасни селфита в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

4. Кайли Дженър – 202 милиона

Кайли е само на 23 години, но кариерата ѝ вече е по-зашеметяваща от тази на по-голямата ѝ сестра Ким Кардашян. Дженър има една от най-успешните линии за грим, която се оценява на 1,2 милиарда долара. Тя е една от най-богатите жени в Холивуд и има колосалните 202 милиона последователи в Instagram. Тя споделя провокативни селфита, демонстрира колите, къщите и дрехите си, показва очарователни снимки с дъщеря си Сторми и т. н. – Кайли просто публикува това, което всички искат да видят.

3. Дуейн Джонсън – Скалата – 205 милиона

Скалата е на трето място с 205 милиона последователи в Instagram. Независимо дали феновете му го обичат от дните му като кечист, или харесват филмите му, няма съмнение, че той е една от най-популярните звезди в Холивуд. Дуейн е обичан от феновете по целия свят, защото споделя много от личния си живот в Instagram, както и редовно показва своите фитнес тренировки.

2. Ариана Гранде – 208 милиона

Ариана е вторият най-следван човек в Instagram за 2020 г. Певицата е толкова популярна, защото нейните фенове я видяха как порасна пред очите им – още от дните ѝ в детската телевизия Nickelodeon. Още тогава Гранде изуми феновете си с вокалния си диапазон, който е различен от всеки друг изпълнител. В Instagram тя споделя предимно черно-бели снимки, както и множество селфита. Въпреки че тя не показва луксозния си начин на живот като другите знаменитости, хората я обичат заради нейната музика.

1. Кристиано Роналдо – 244 милиона

Футболната звезда Кристиано Роналдо заема челното място като най-следвана знаменитост в Instagram. Тъй като футболът е толкова популярен спорт по целия свят, а Роналдо е един от най-добрите в играта, не е изненада, че всички искат да го следват. Последователите му харесват както неговия външен вид, така и начина по който той се грижи за добрата си форма. Той е и най-харесваният човек във Facebook с над 142 милиона „приятели“. Роналдо често споделя снимки със своите четири деца и със сексапилната си половинка Джорджина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари