IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чадуик Боузман, Маколи Кълкин и Коби Брайънт – сред най-обсъжданите хора в Twitter

10 декември 2020 17 40

Социалната мрежа с рейтинг за отминаващата година

Снимка: БГНЕС

Twitter класира най-популярните публикации за тази предизвикателна година. По-голямата част от вниманието на потребителите на социалната мрежа се оказа привлечена от туит с разочароващи новини.

През август семейството на Чадуик Боузман обяви, че актьорът е починал след 4-годишна битка с рака. В момента публикацията е препубликувана повече от три милиона пъти и е харесана повече от 7,5 милиона.

Отбелязва се, че най-популярните публикации „обхващат целия спектър на живота през 2020 г.: загуба, размисъл, лудост, забавление и малко хумор“.
И така, вторият туит, който стана силно популярен в интернет, е забавна шега от актьора Анди Милонакис, който коментира старта на Crew Dragon с астронавти на борда през май: „Поздравления за астронавтите, които напуснаха Земята днес. Добър избор.“

В рейтинга беше включен и Маколи Кълкин, който в края на август зашемети мрежата с чуруликане, което изби земята под краката им. „Хей, момчета, искате ли да се почувствате стари? Аз съм на 40. Не благодаря“, написа звездата от филмите„ Сам вкъщи“.

Актьорът постигна почти четири милиона харесвания, отстъпвайки на туита на Барак Обама.

 

През януари бившият президент на САЩ почете паметта на починалия Коби Брайънт. Легендарният баскетболист и дъщеря му загинаха при катастрофа с хеликоптер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари