IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Фокс говори за трудностите по време на пандемия и смъртта на сестра си

14 декември 2020 10 40

Актьорът съобщи за невъобразимите препятствия

Снимка: БГНЕС

Джейми Фокс разкрива трудните моменти, през които семейството му е трябвало да премине по време на пандемията.

52-годишният актьор сподели снимка на по-малката си сестра Деидра Диксон, като добави към нея описание за предизвикателствата през тази година. Фокс зачекна и темата за другата си сестра – Диондра Диксън, която почина на 36 години на 19 октомври. „Искам да привлека вниманието ви към тази млада дама“, написа актьорът под снимката на Деидра. Той допълни, че през последните месеци тя е била тествана емоционално и физически, като цялото семейство е било изправено пред невъобразими трудности.

„Гледах я как расте от малко момиченце в квартала до професионална стилистка, която работи с най-големите филмови звезди на планетата. Също така станах свидетел на това как се грижи за цялото семейство през тези трудни времена“. Деидра е работила по филми като Avengers:Endgame“, „Da 5 Bloods, Baby Driver и Django Unchained. В публикацията си Фокс допълва, че болката през тази година е била съкрушителна за цялата фамилия, но сестра му е успяла да задържи всички над водата със своята любов и мъдрост.

Дъщерята на Джейми – Корин Фокс, изрази своята подкрепа към написаното, като коментира, че Деидра е най-добрата леля на света. Актьорът съобщи, че сестра му Диондра е починала, а сърцето му е разбито на хиляди парченца. Причината за смъртта не е ясна. 36-годишната дама беше обявена за световен посланик на „Световната фондация на хората със синдром на Даун“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари