IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Райън Рейнолдс публично критикува Крис Хемсуърт

15 декември 2020 09 00

Ето защо...

Снимка: БГНЕС

Не е тайна, че Райън Рейнолдс отдавна е в конфликт с Хю Джакман, но ето че актьорът обяви война и на друг известен австралиец, този път с помощта на майка си.

Все пак драма този път няма, а просто актьорите се борят във фантастична футболна лига, за да съберат пари за първокласната детска болница в Торонто – SickKids.

Райън увери своите супергерои, че никога няма да посмее да обиди приятели, дори ако правилата го изискват. Ето защо той помоли майка си да поеме т. нар. Боклук – обидни реплики за противник, за да го разгневи.

„Помоли ме да прочета нещо за неговия приятел. Обикновено не си позволявам това, но той настоя. Крис Хемсуърт е най-малко любимият австралиец. И като напомняне: Хю Джакман все още съществува“, казва Тами във видеото, след което думите стават напълно неприлични.

В крайна сметка жената се извинява от името на сина си и споделя, че се възхищава на работата на Крис в Wonder Woman, като го обърква с Крис Пейн.
Хемсуърт отговаря на Рейнолдс с помощта на „баща си“, който се представя за дизайнер на костюми Дан Блеклок. Той обаче отказа да обиди Райън и го нарече съученик.

Хю Джакман също помага за набирането на пари за SickKids. Днес актьорът публикува задкулисни моменти от снимачната площадка, в които Рейнолдс умишлено пропуска името му и го нарича „ужасен човек“. В края на видеото Върколакът нелепо изрита колегата си извън кадъра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари