IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тимъти Шаламе се облече като Хари Стайлс

14 декември 2020 14 50

Актьорът сложи дамски тоалет, вдъхновявайки се от противоречивия стил на певеца

БГНЕС

Тимъти Шаламе се превърна в Хари Стайлс в появата си като гост в американското токшоу Saturday Night Live. Актьорът очевидно беше почерпил вдъхновение от противоречивия стил на обличане на британския певец. На ред с многото си успешни комедийни скечове, Шаламе впечатли феновете си и със своята визия, обличайки се в дамски дрехи, точно като Хари.

От раирания плетен пуловер, през кафявите карирани панталони с висока талия, до бялата дантелена якичка (всичко в стил Gucci) – 24-годишният актьор наистина впечатли феновете на Стайлс, които веднага започнаха да споделят своите позитивни реакции в социалните мрежи Twitter и Instagram.

Тимъти отдели време, за да обясни истинския смисъл на името на сингъла на Стайлс Watermelon sugar. Името на тази конкретна песен е в постоянни спекулации от пускането си до ден днешен. Феновете предполагат, че реториката, използвана за описване на вкуса на динята, всъщност подсказва сексуална среща.

„Мисля, че става въпрос само за лятото, но някои хора смятат, че става въпрос за орален секс“, каза Шаламе.

В заключителния си монолог Шаламе насърчи зрителите да бъдат по-добри един към друг, предвид времето, в което се намираме.

„Предполагам, че мога да кажа едно нещо и то е да се отнасяме с доброта към другите. Всеки малък жест е от значение. Всички преминахме през луда година“, каза Тимъти.

Припомняме, че Хари Стайлс предизвика полемика сред аудиторията, след като наскоро се появи в женски тоалети в списанието Vogue. Някои хора го харесаха и защитиха (включително известни личности), а други го порицаха и дори заявиха, че мъжествените мачо-мъже са на изчезване и че медиите са виновни за това.

Наскоро и топкомедийния водещ Джими Фалън също се появи във визия, вдъхновена от женствения стил на Хари Стайлс, а именно в син дамски пуловер, перлена огърлица и бяла якичка с дантела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари