IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които навършиха 50 години през 2020

2 януари 2021 12 00

Вижте кои знаменитости честваха най-важния си юбилей в година на пандемия

БГНЕС

Изминалата година беше изпитание за всички хора по света. Редица събития и празници бяха отменени или чествани в тесен семеен кръг. Вероятно същото важи и за знаменитостите, които навършиха 50 години. Тези звезди, родени през 1970 година, достигнаха своя най-значим юбилей именно в годината на пандемия.

Започваме с носителката на „Оскар“ Дженифър Конъли, която на 12 декември навърши 50 години.

Другият носител на „Оскар“ – Мат Деймън пък отпразнува своя 50-и юбилей на 8 октомври.

Холивудската звезда Итън Хоук пък навърши 50 години на 6 ноември.

На 26 август комедийната актриса Мелиса Маккарти достигна своя най-съществен юбилей 50!

Нейната колежка Тина Фей пък отпразнува 50-ия си рожден ден на 18 май. По време на интервю в началото на май със Сет Майерс, Тина сподели че е имала „доста добри планове“ как да отпразнува своя рожден ден, но това е било преди коронавирусната пандемия, заради която всичките ѝ идеи са пропаднали.

Кралица Рания от Йордания също навърши 50 години на 31 август.

Германският супермодел Клаудия Шифър чества 50-ия си рожден ден на 25 август.

Бившата съпруга на Итън Хоук – Ума Търман е негов набор и отпразнува своя 50-и рожден ден на 29 април.

Жената на Даниел Крейг – Рейчъл Уайз посрещна своя 50-и юбилей на 7 март. Английската актриса ще се завърне на големия екран по-късно тази година в „Черната вдовица“ на Marvel.

Досегашната първа дама на САЩ – Мелания Тръмп, пък навърши 50 години на 26 април. „Благодаря на всички за прекрасните пожелания за рождения ми ден. Тази година сърцето ми е с онези, които са пропуснали собствените си чествания, празници и специални поводи заради пандемията. Очаквам с нетърпение деня, в който всички ще можем да бъдем отново заедно!“, написа тя в Twitter.

Супермоделът Наоми Кембъл беше другата звезда от модния подиум, която имаше голям юбилей на 22 май. „Прегръщам навършването на 50 години. Чувствам се благословена и благодарна, че съм тук, живея и дишам“, каза тя в интервю тогава.

Актрисата Хедър Греъм духна 50 свещи на тортата си на 29 януари. Тя продължава да изглежда перфектно по бански и на тази възраст.

Номинираната за „Оскар“ актриса Мини Драйвър пък навърши 50 години на 31 януари, като успя да отпразнува рождения си ден с пътуване до Хавай. „Алоха навсякъде! Сърфирах, смях се, осъзнах, че има много неща от последното десетилетие, които не искам да взема със себе си в следващото“, написа тя, споделяйки свое селфи от плажа.

Известно е, че Марая Кери не празнува рождените си дни, но се смята, че тази година, на 27 март, честването ѝ е било по-специално. Въпреки че от години се води спор през коя година е родена попзвездата – 1969 или 1970 г. – повечето фенове са убедени, че суперзвездата е духнала 50 свещи на тазгодишната си торта.

Звездата от „Влюбения Шекспир“ – Джоузеф Файнс също отпразнува 50-ия си рожден ден през 2020, на 27 май.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари