IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които навършиха 40 през 2020 година

17 декември 2020 18 00

Днес юбилей има Кристина Агилера

БГНЕС

Много от най-любимите ни знаменитости навършиха 40 години през настоящата трудна 2020-а. Представяме ви списък със звезди, родени през 1980 г. Първата от тях е Кристина Агилера, която навършва големите 40 на 18 декември. Кристина е една от най-разпознаваемите и доказано талантливи поп диви, една от най-продаваните певици за всички времена и носителка на 5 награди „Грами“. Тя стартира кариерата си още като дете в шоупрограмата „Мики Маус Клуб“, заедно с Бритни Спиърс, Райън Гослинг, Кери Ръсел и Джъстин Тимбърлейк. Освен това тя е и горда майка на две деца – момче и момиче.

Един от холивудските сърцеразбивачи – Джейк Гиленхал, брат на актрисата Маги Гиленхал, навършва 40 години на 19 декември.

Неговият колега и друг голям любимец на жените – Райън Гослинг пък навърши 40 години на 12 ноември. Култовите роли на Райън са в хитовете „Ла Ла Ленд“ и „Тетрадката“. Той може да се похвали и със здраво семейство – баща е на две дъщери от актрисата Ева Мендес.

Риалити телевизионната звезда, икона за стил и красота, и бъдеща адвокатка – Ким Кардашян-Уест също навърши 40 години на 21 октомври. „Не съм човек, който се изнервя от напредването на годините. Очевидно правя каквото мога, за да се чувствам и да изглеждам по определен начин“, каза Ким пред списание Grazia. За да отпразнува своя рожден ден, Ким похарчи много пари, като заведе приятелите и семейството си на частен остров в Тихия океан. Нейното разточително, пищно тържество във времена на пандемия, предизвика упреци от много хора, но Ким не се притесни особено.

Детето, което завладя сърцата ни в ролята на хлапето Кевин Маккалистър в „Сам вкъщи“ през 1990 г. – Маколи Кълкин също навърши 40 години през 2020 – на 26 август.

Певицата и бизнес магнат Джесика Симпсън пък духна 40 свещи на тортата си на 10 юли. Освен това Джесика реши, че юбилеят ѝ е подходящ да издаде и своите мемоари, като кръсти книгата Open book.

Носителката на „Златен глобус“ Мишел Уилямс също навърши 40 тази година на 9 септември. За нея 2020 година беше доста успешна всъщност – тя се омъжи за режисьора Томас Кайл през пролетта, а през лятото роди сина им. Тя има и дъщеря – тийнейджърка, която се казва Матилда и е от връзката ѝ с покойния актьор Хийт Леджър.

На 26 август и красавецът Крис Пайн се раздели с 30-те си години, навършвайки 40.

Талантливата звезда от „Вероника Марс“ и „Замръзналото кралство“ Кристен Бел пък отпразнува 40-ия си рожден ден на 18 юли. В своя ключов ден Кристен сподели селфи без грим и написа в Instagram: „Добро утро, 40!“.

Дамите, които си падат по хубавеца Чанинг Тейтъм, трябва да са наясно, че и той навърши 40 години на 26 април. Роденият в Алабама актьор и бивш стриптийзьор е татко на едно момиченце от брака си с Джена Дюан (негова екссъпруга), която е също набор 1980 г. и вече е на 40 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Числото 40 определено отива на топкрасавицата – Жизел Бюндхен. Бразилският супермодел отпразнува 40-ия си рожден ден на 20 юли. Тя разкри, че ще засади 40 000 дървета в родината си, за да отбележи юбилея си. „Не мога да повярвам, че навършвам 40 години! Чувствам се като че ли започва цяла нова глава от живота ми и исках да го отпразнувам по смислен начин, затова реших да засадя 40 000 дървета. Засаждам дървета за различни проекти от години, тъй като чувствам, че това е най-добрият начин да се реванширам на Майката Земя, който знам“, написа тя в Instagram.

Френската актриса Ева Грийн, която изигра ролята на момичето на Бонд Веспер Линд в „Казино Роял“, навърши 40 години на 6 юли.

Актьорът Чарли Хънам се раздели с 30-те си години на 10 април. В интервю за списание HELLO! през 2019 г., красавецът от сериала „Синове на анархията“ каза, че се чувства положително по отношение на юбилея си. „Чувствам се по-добре отколкото на 35. През последните няколко години работих много върху себе си и наистина се чувствам много по-добре днес. Харесвам се и съм доволен от живота си. Нямам оплаквания.

Британският топмодел Дейвид Ганди навърши 40 години на 19 февруари, а актрисата, която помним като малкото момиченце от хита в началото на 90-те „Семейство Адамс“ – Кристина Ричи отпразнува своя 40-и рожден ден също тази година на 12 февруари.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари